söndag 4 september 2011

.- Hästarna hemma

Dålig uppdatering senaste dagarna (Sorry) fyllde år i fredags och innan det har jag haft fullt upp med att fixa inför att hästarna skulle komma och jag fylla år.

men iaf i fredags så hade vi stationsövningar i skolan, körde skotare och lastbils simulatorn, sen hem och fixa de sista sen kom det massa folk fram till 6-7 och fikade. Efter de så for ja ner på byn och va me sara sen blev de att va me martin o conny, for runt på byn sen upp i svartberg och hälsa på emelie och johan. Riktigt mysigt där uppe :) kom hem fem på morgonen efter att ha åkt runt en del.

Lördagen va de bara att gå upp halv åtta för att åka och byta bil med pappa sen hem och hämta transporten och plocka upp ronja :) Hon fick va kartläsare haha ! for till kopparberg bakvägen och hämta hästarna som gick in i transporten direkt utan att bråka. Duktiga! ;) sen hem o fixa samt bli bjuden på kolbotten av merit :D smarrigt gott verkligen..

idag har det blivit pyssel och mys med hästarna och alla andra djur. Sen körde ja åt en och skjutsa hem en annan te mora sen förbi merit på jobbet och dricka kaffe och få äpplen till hästarna :) Hem och förbi bonden och prata lite, fick även ytterligare en till hage :) men nu regnar de så får bygga hage senare eller imorgon. passar på att vila lite är helt slut i kroppen och huvudet efter helgen men fick en superbra födelsedag iaf :) och bra helg oxå för den delen ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar